DEMANT na članak objavljen o Srednjoj školi Stolac 06.rujna 2011.g. novinara Marka Karačića

Povodom članka o Srednjoj školi Stolac koji je objavljen u Večernjem listu 06.rujna 2011.godine ravnateljica škole je uredništvu lista uputila sljedeći DEMANT.

Ne želeći komentirati izvor informacija Vašeg novinara za navedeni članak, želim reći da nije prvi put da koristite neprovjerene činjenice, neargumentirane optužbe i insinuacije i time nanosite štetu Srednjoj školi Stolac i meni osobno.

Vaš novinar od mene kao v.d.ravnatelja Škole nije tražio nikakvu izjavu vezanu za pomenuti slučaj, te je lažan navod da isti nisam željela komentirati. Objaviti činjenice, a u potpunosti ne provjeriti njihovu istinitost, s Vaše strane je neprofesionalno i to ne dolikuje ozbiljnim novinama. Što se tiče „slučaja“ kojim se bavi Vaš članak mogu reći da je netočno da se križ više ne nalazi u Srednjoj školi Stolac. Križ se nalazi u učionici vjeronauka, prostoru koji je za to predviđen i primjeren, što ste mogli provjeriti na licu mjesta da ste se svojim upitom obratili Školi prije objave članka.

Iščitavajući Vaš članak jasno je da je „križ“ iskorišten, po već viđenom scenariju, kako bi se ponovno narušio ugled Škole i njenih djelatnika i rezultati koje Škola postiže, no oni su neupitni a sve možete provjeriti putem nadležnih institucija.

Nadam se da će te ovom demantu dodijeliti dovoljno prostora u Vašim novinama kako bi popravili štetu koju nanosite Srednjoj školi Stolac.

 

S poštovanjem,

Mirjana Biletić

v.d.ravnatelja Srednje škole Stolac

Stolac, 06.rujna 2011.godine

ssstolac.com

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s