Otvorena obnovljena školska sportska dvorana

U subotu je u Stocu svečano otvorena obnovljena školska sportska dvorana. Dvoranu su otvorili načelnik općine Stolac gosp. Stjepan Bošković i predstavnici donatora iz Italije: Regija Sardinija, Eurocontakt, Ipsia i Coni. Osim donatora iz Italije obnovu dvorane su financirali i Veleposlanstvo Kraljevine Norvešeke i općina Stolac.

Nakon svečanog otvaranja odigran je i međunarodni košarkaški turnir “Stolac 2011” za žene i muškarce na kojem je sudjelovalo 8 ekipa iz Sardinije (Italija), Stoca, Čapljine, Čitluka i Nevesinja.

Pobjednik turnira za muškarce je ekipa HKK Čapljina Lasta a pobjednik turnira za žene je ekipa ŽKK Brotnjo Čitluk.

Obnovom ove dvorane učenici triju škola napokon će moći koristiti školsku dvoranu za potrebe tjelesne nastave,a osim njih dvoranu će koristiti i sportski klubovi koji egzistiraju na području općine.

U sklopu rekonstrukcije dvorane izvršena je kompletna izmjena poda s potkonstrukcijom, postavljena je nova podloga na kojoj su iscrtana polja koja označavaju igrališta za rukomet, odbojku i košarku. Krov dvorane je u potpunosti izmijenjen, a uređeni su i sanitarni čvorovi te svlačionice. Ukupno je u uređenje dvorane uloženo oko 150.000 KM.

stolac.gov.ba

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s