NAJAVA: Hodočašće na Susret hrvatske katoličke mladeži Sisak 2012.

Hodočašće na „Susret hrvatske katoličke mladeži Sisak 2012.“ bit će ove godine 5. i 6. svibnja, subota i nedjelja. Može se javiti tko god želi od srednje škole pa dalje, idem i ja s mladima. Put košta povratna karta na dva dana 50 KM., a sve je ostalo badava – gratis. Prenoćit ćemo i biti gosti mladima u gradu Sisku župa Sv. Marije. Polazak iz Stoca, 5. svibnja, subota negdje poslije ponoća, a zajednički polazimo s ostalim župama iz Ljubuškoga u ranim jutarnjim satima.

Povratak je nedjelja na ponedjeljak u noći. U autobusu ćete dobiti majice s logom i geslom „U svjetlosti hodimo“, gratis, kako bismo bili prepoznatljivi kao hercegovačka hrvatska katolička mladež na skupu mladih. Ponijeti nešto džeparca i hranu do Siska, te dokument sa slikom, osobna iskaznica ili putovnica bosansko-hercegovačka ili hrvatska.

Prijem s datumom rođenja i pokazom dokumenta uz uplatu, primam odmah od danas pa do Cvjetnice 1. travnja, jer tako traže od nas organizatori. Prednost imaju oni koji se prvi jave, jer kad se popuni autobus, ne primamo više. Mladi, javljajte se odmah na vrijeme, a imate tri tjedna na raspolaganju. Za sada skupa idemo župe: Stolac, Mostar-Sv. Matej, Bijelo Polje-Potoci i Prisoje i svi gostujemo u istoj župi u Sisku.

Do tamo ćemo posjetiti Krku i Sisak sa svim svojim znamenitostima, a otuda Gospino Svetište Krasno u Velebitu, glavno Svetište Gospićko-Senjske biskupije.

Središnje Misno slavlje u Sisku je u 1800 sati, ispred crkve sv. Kvirina, predvodi kardinal Bozanić u zajedništvu sa svim hrvatskim biskupima i svećenicima. Očekuje se preko 50.000 mladih. Mladi javljajte se na vrijeme!

zupa-stolac.com

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s