1. rođendan našeg malog Stolačkog portala :)

Danas “Stolački Portal”  slavi svoj prvi rođendan! Prvi put je osvanuo na internetu 26. ožujka 2011. godine.  Od tada, preko 50,000  ljudi ga je posjetilo!

Već godinu dana naš mali portal prenosi vijesti iz našeg grada Stoca, piše o raznim događanjima i zbivanjim u općini i gradu. Potvrdu da radimo dobar posao dobivamo od naših čitatelja koji nam se javljaju i podržavaju naš rad.

Na svoj prvi rođendan portal se može pohvaliti s preko 50.000 posjeta, te prosječno oko 4000 posjeta mjesečno, što se iz dana u dan povećava tako da nam je u zadnjih par mjeseci posjećenost već na prosječnih 5000 posjeta. Tijekom godinu dana objavljeno je 225 članaka, što samo po sebi govori o kvaliteti samog portala i trudu uredništva, a portal je čitan i van BiH.

Nadamo se da ćemo i dalje povećavati posjećenost i kvalitetu portala, privući nove i zadržati stare posjetitelje, a za sve one koji žele i imaju prijedlog ili ideju kako unaprijediti portal, naš kontakt mail je stolacportal@live.com. Cijenimo sve vas koji nam šaljete razne materijale koje s ponosom objavljujemo.

Sretan prvi rođendan portalu “Stolac Portal“!

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s