Donešena odluka o načinu i kriterijima o dodjeli stipendija

Općinsko vijeće Stolac je na svojoj XXI. redovnoj sjednici usvojilo odluku o načinu i kriterijima za dodjelu stipendija studentima sa područja Općine Stolac za akademsku 2011./2012. godinu. Ovom odlukom utvrđeno je da pravo na stipendiju ostvaruju redovni studenti koji imaju prebivalište u općini Stolac, izuzev studenata prve godine i apsolvenata.

Stipendije se dodjeljuju na temelju javnog poziva kojeg će raspisati Načelnik općine, a objavit će se na oglasnoj ploči i sredstvima javnog informiranja. Broj stipendija utvrdit će Načelnik općine posebnom Odlukom, ovisno o punjenju proračunskih sredstava. Stipendije se dodjeljuju za akademsku 2011./2012. godinu, u bespovratnom iznosu od 400,00 KM.

Na ovoj sjednici usvojena je i Odluka o rebalansu Proračuna općine Stolac za 2012. godinu. Ovom Odlukom povećan je Proračun općine Stolac na 4.583.700,00 KM. Na sjednici je usvojen Lokalni ekološki plan za razdoblje od 2013. do 2017. godine.

Od važnijih odluka koje su usvojene na ovoj sjednici izdvojit ćemo i Odluku o pristupanju izradi prostornog plana općine Stolac za razdoblje 2013. – 2023.,Odluku o usvajanju studije vodo snabdijevanja općine Stolac, Odluku o načinu i uvjetima priključenja na vodovodni sustav na područjima izvan grada Stoca, Odluku o cijeni vode i komunalnih usluga Vodoopskrbnog sustava Hodovo te Odluku o sigurnosti prometa na cestama na području općine Stolac.

stolac.gov.ba

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s