Sindikat srednjih škola HNŽ-a najavljuje štrajk

Nakon odluke županijske Vlade o smanjenju travanjskih plaća za sedam posto, štrajk su najavili i iz Sindikata srednjih škola Hercegovačko-neretvanske županije.

“Nakon pismenog anketiranja članova Sindikata srednjih škola HNŽ-a, Središnji odbor sindikata srednjih škola HNŽ-a je na sjednici održanoj 25. travnja 2012. donio jednoglasnu odluku o stupanju u štrajk upozorenja. Jednosatni štrajk upozorenja otpočinje dana 30. travnja 2012. godine (ponedjeljak) s početkom u 11 sati i izvodit će se u svim srednjim školama koje nastavu izvode na hrvatskom jeziku”, priopćeno je jutros.

Iz Sindikata traže povlačenje Vladine odluke o smanjenju travanjskih plaća, u suprotnom najavljuju prosvjede i generalni štrajk.
Malo vijeće Sindikata učitelja Hercegovačko – neretvanske županije (HNŽ) na sjednici održanoj 26. travnja donijelo je odluku o održavanju jednosatnog štrajka upozorenja 30. travnja (ponedjeljak) od 11 do 12 sati, kao i odluku o dvosatnom štrajku upozorenja koji će održati 4. svibnja (petak) i to zadnja dva sata prve smjene i prva dva sata druge smjene.

bljesak.info

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s