Maja Bošković nova predsjednica OO ZŽ HDZ BiH Stolac

STOLAC, 4. 5. 2012. U četvrtak, 3. svibnja 2012. godine u Stocu je održana Druga izborna skupština Općinskog odbora Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača” Stolac.
Izaslanice i goste Skupštine pozdravila je dosadašnja predsjednica, Magdalena Pažin, koja je u radnom dijelu Skupštine podnijela Izvješće o dosadašnjem radu Općinske organizacije. Zahvalila je svim članicama na dosadašnjoj suradnji i naglasila da joj je bilo veliko zadovoljstvo voditi ovaj Općinski odbor kroz protekle četri godine.
Nazočnima se obratio i predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Stolac, dr. Mladen Bošković. Izrazio je zadovoljstvo suradnjom OO HDZ BiH Stolac sa Zajednicom žena i Mladeži naše općinske organizacije. Također je istakao da se, s obzirom na to da je izborna godina, ta suradnja mora intenzivirati u cilju zaštite prava hrvatskog naroda i dobrobiti svih nas. Iskazao je još jednom svoju potporu svim inicijativama i projektima koje Zajednica žena pokrene u tom pravcu.
Na Skupštini je izabrano novo vodstvo Općinskog odbora, a imenovan je i novi Nadzorni odbor.
Isti dan održana je i konstituirajuća sjednica Općinskog odbora Zajednice žena, na kojoj je za novu predsjednicu jednoglasno izabrana Maja Bošković.
Također je izabrano i Predsjedništvo Općinskog odbora Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača” Stolac.

hdzbih.org

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s