Dan otvorenih vrata u Srednjoj školi Stolac

U četvrtak 17. svibnja 2012. godine u Srednjoj školi Stolac održao se ”Dan otvorenih vrata”. U sklopu ove manifestacije školu su posjetili učenici završnih razreda osnovnih škola Stolac i Crnići. Cilj ove manifestacije je da osmaši upoznaju školu koja će, možda, od slijedeće godine biti i njihova.

Učenici su mogli upoznati programe obrazovanja koji se nude u našoj školi kroz brojne aktivnosti koje su pripremili naši učenici, a mogli su se upoznati i sa samim školskim prostorom i učionicama i kabinetima koje se koriste u nastavi. Naši učenici su se dugo pripremali za ovaj dan a sve kako bi pripremili što bolji program i pokazali našu školu u što boljem svijetlu.

Goste je na početku dočekala i pozdravila ravnateljica Mirjana Biletić te ih upoznala  sa samim načinom funkcioniranja škole te smjerovima koji se trenutno nude. Nakon toga učenici su mogli pogledati kratku prezentaciju u kojoj je predstavljen sam školski prostor ali i aktivnosti učenika kroz čitavu školsku godinu.

Druženje je nastavljeno na hodniku škole gdje su naši učenici pripremili štandove gdje su predstavljeni svi smjerovi koji se nude u našoj školi. Na štandovima su gostima ponuđeni prigodni letci i promotivni materijali o pojedinim smjerovima koji ih zanimaju i te su u razgovoru sa našim učenicima dobiti informacije iz prve ruke o svemu što ih zanima. Učenici su pripremili i kratak zabavni program gdje u pokazali svoje zabavljačke sposobnosti.

Nadamo se da su naši gosti zadovoljni viđenim, da su saznali sve što im je potrebno za veliku odluku te da će se mnogi od njih odlučiti da Srednja škola Stolac bude mjesto gdje će nastaviti svoje školovanje.

ssstolac.com

Oglasi

2 misli o “Dan otvorenih vrata u Srednjoj školi Stolac

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s