HMNK Stolac pobjednik hej – lige U 11 – Mostar

Nogometaši HMNK Stolac pobjednici su ovogodišnje hej – lige U 11, koja se igrala u Mostaru na stadionu HŠK Zrinjski. Pobjednički pokal i nagrade HMNK Stolac uručila je Ružica Puljić, predstavnik sponzora turnira. Nakon lige dodijeljene su medalje, priznanja i pokali najuspješnijim momčadima i pojedincima lige. Za najboljeg nogometaša proglašen je Boško Bošković iz HMNK Stolac, kome je pokal dodijelio Franjo Vladić.

Prije nešto manje od dvije godine osnovan je Hrvatski malonogometni klub Stolac, a najveće zasluge za to pripadaju Marku Ragužu i Dariu Šutalu. „Sve je krenulo čisto radi druženja i radi stvaranja pozitivnog ozračja među djecom u gradu Stocu“ , ističe Raguž.

Početak je bio težak i prvi rezultati su bili su jako loši, većinom su služili za „popravljanje” gol razlike. Međutim, nisu  previše marili za to, nego su ustrajali u namjeri da kroz treninge djecu nauče osnovama nogometa. Kada su organizirana mjesta u ekipi, timski rad i upornost, uslijedilo je nastupanje na jakom međunarodnom turniru u Trebinju u konkurenciji ekipa iz Srbije, Hrvatske, Mađarske i Crne Gore. Odigrali su odlično i osvojili drugo mjesto.

Nakon toga uslijedili su turniri u Opuzenu, Pločama, Metkoviću, Mostaru, Čitluku i još mnogi drugi gdje su nizali uspjehe. Do sad su ukupno osvojili 10 turnira. Posebno treba istaknuti roditelje, koji su velika podrška i potpora, te cijene njihov rad i pomažu im u svakoj prilici.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s