Uz otvorenje informatičkog kabineta svečano proslavljen Dan osnovne škole Crnići

Svečanom priredbom u Osnovnoj školi Crnići proslavljen je Dan škole. Priredbom su učenici pokazali svoj rad u izvannastavnim aktivnostima. Bilo je tu pjesme, plesa, bećarca, igrokaza i recitacije. Priredbi su nazočili načelnik općine Stolac Stjepan Bošković i gradonačelnik Biograda Ivan Knez. Ova dva grada prijatelja zajedno su sudjelovali u opremanju informatičkog kabineta, koji je danas svečano i otvoren.

Na početku priredbe ravnateljica škole Marija Kulaš pozdravila je sve nazočne goste, članove Školskog odbora, članove Vijeća roditelja, djelatnike škole i učenike. Program je nastavljen prigodnim recitalima, nakon čega je ravnateljica najboljim sportašima, recitatorima i ekolozima uručila diplome i nagrade. Učenica 8. razreda Ivana Babić proglašena je učenicom generacije.

Neke projekte u nastavi u školskoj godini 2011/12. predstavila nam je nastavnica engleskog jezika Kristina Aleksić. Projekt pod nazivom „Ne bude li Atena imala učitelja, neće biti ni Atenjana“ prepoznao je i nagradio i Zavod za školstvo Mostar. Za ovaj projekt sa svojim učenicima najviše je zaslužna nastavnica hrvatskog jezika Ružica Janković. Ona je kao nagradu dobila laptop koji je darovala dramskoj sekciji na korištenje.

Dirljivim govorom djelatnici su u mirovinu ispratili svoju dugogodišnju kolegicu, nastavnicu  kemije i biologije Nedjeljku Stanković.

stolac.gov.ba

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s