HUMANITARNA AKCIJA „Kada jedan uz drugoga stane“

Ovih dana na mail smo dobili jednu zamolbu i obavijest o humanitarnoj akciji, i rado smo je podržali i uključili se…
Društvo prijatelja vodopada Kravica Ljubuški i Općina Ljubuški pokrenulo je humanitarnu akciju „Kada jedan uz drugoga stane“ za Hrvatskog invalida i bojovnika Nedeljka Vujevića – Mitula, koji je ostao nakon rata bez ičega, akcijom će se izgraditi kuća za našeg Mitula, Društvo prijatelja vodopada Kravica Ljubuški bez oklijevanja je odlučilo pomoći svojim prijateljima iz Ljubuškog.

„Društvo prijatelja vodopada Kravica“ koristeći svoja prijateljstva s osobama iz kulturnog i javnog života, pokrenulo je ovaj veliki humanitarni projekt, a dogovorena je i donatorska večer koja će se održati 13. prosinca, 2011. godine u rastoranu Ohio u Ljubuškom.

Projekt su podržali: brojni crkveni velikodostojnici, glazbenici, gospodarstvenici, umjetnici, političari i športaši – neke ćemo i nabrojati koji su se odazvali: Marko Perković Thompson, Mate Bulić, Dražen Zečić, Željko Bebek, Tiho Orlić, Ivan Mikulić, Marina Tomašević, Lily, bend Gabrijel, Mirko Alilović, Denis Buntić, jedini preživljeli vatrogasac sa Kornatske tragedije Frane Lučić, Kulturno umjetnička društva općine Ljubuški i drugi…

UPLATE IZ BOSNE I HERCEGOVINE
Kod UniCredit banke d.d. Mostar, poslovnica Ljubuški, otvoren je račun za akciju „ PJESMOM ZA ŽIVOT – „Kada jedan uz drugoga stane“ za Nedeljka Vujevića – Mitula, za izgradnju kuće.
Transakcijski broj: 3381602581658872
Broj računa: 45040163005

Kod HT Eronet d.d. Mostar otvorena su dva broja za poziv i za SMS poruku.
Pozivom na ovaj broj 092 890 805 donirali ste 2 (dvije) KM.
Slanjem jedne SMS poruke na broj 063 888 73 donirali ste 2KM za ovu akciju.

UPLATE IZ ZEMALJA EU i UPLATE IZ REPUBLIKE HRVATSKE
Kod UniCredit banke d.d. Mostar, poslovnica Ljubuški, otvoren je devizni račun za akciju „ PJESMOM ZA ŽIVOT „Kada jedan uz drugoga stane“ za Nedeljka Vujevića – Mitula, za izgradnju kuće.
IBAN: BA39 3381 6040 0564 1667
SWIFT CODE: UNCRBA 22
Broj računa: 45040163201

Hvala!

Medijski pokrovitelj, Radio Ljubuški, Stolac Portal

Komentiraj